Creating Value For Tomorrow

Onze trainingsfilosofie is gebaseerd op horen, zien én doen. Cursisten komen bij 2Foqus om iets te leren dat ze direct in het werk kunnen toepassen. Daarom krijg je bij ons geen zogenoemde knoppencursus of theoretische verhalen maar een doelgerichte training. Trainingen worden gegeven door consultants die het vak verstaan en zelf jarenlange ervaring hebben.

Voor ieder wat wils!

2Foqus begeleidt, adviseert en traint organisaties en mensen bij het datagedreven werken. Van een strategische training (Data Literacy) tot aan een BI-training. Voor ieder wat wils!

Ervaren trainers

De trainingen worden gegeven door ervaren Data & Analytics consultants met kennis uit de praktijk en passie voor het vak. Dit zie je meteen terug tijdens onze trainingen en workshops.

In Breda, Apeldoorn of In-house

Wij bieden klassikale trainingen aan op onze trainingslocatie in Breda of Apeldoorn. Of in-house bij jou op locatie. Ook verzorgen wij maatwerk trainingen op eigen data. Wat je wilt, wij verzorgen het.

Onderdeel van 2Foqus

2Foqus Academy is onderdeel van de Data & Analytics-organisatie, 2Foqus. Al bijna 10 jaar brengen zij mensen, data en bedrijfsresultaten samen in slimme data-oplossingen.

Bekijk onze aankomende Trainingen & Workshops
Onze trainers staan voor je klaar!

Gerco Gijben

Manager Academy, Trainer, Data & Analytics Consultant

Robin Ernste

Manager Project Office, Trainer, Data & Analytics Consultant

Bas Hopstaken

Trainer, Data & Analytics Consultant

Naomi van Gesink

Trainer, Data & Analytics Consultant

erik de vries

Erik de Vries

Trainer, Data & Analytics Consultant

SCHRIJF NU IN VOOR ONZE TRAININGEN EN WORKSHOPS
Recente reacties
    Archieven
    Categorieën
    • Geen categorieën
    Ads